Догляд за людьми похилого віку

Старіння населення призводить до того, що часто за пенсіонером немає кому доглянути та допомогти в буденних справах. Часто це безпорадні люди, які не можуть самі про себе подбати.

Догляд за людьми похилого віку вимагає, насамперед, терпіння. Бо насправді це важка праця як емоційно, так і фізично. І не кожен родич здатен виконувати її самостійно. Людина, яка взяла на себе обов’язок по догляду, має бути насамперед доброю, емпатичною, з відкритим серцем. Людина, яка з легкістю налагодить зв’язок з пенсіонером. І це не повинен бути тягар, який ліг на плечі раптово. Це має бути свідомий вибір присвятити свій час догляду за старою людиною. Щоденні обов’язки вимагають багато фізичної сили та певної підготовленості. Бо часто це не лише спілкування, а й паліативна допомога. Можна читати книжки чи газети вголос, розповідати останні події в світі чи обговорювати інтереси. Будь-що, що викличе зацікавленість.

Необхідно дбати про здоров’я старшої людини, підтримувати її настрій і інтерес до життя – саме на цьому зосереджується опіка та турбота пансіонату для літніх людей Русалка

Контакти та розташування
Телефон
Розташування пансіонату Русалка
с.Підгірне, шосе Львів-Тернопіль 1
Прийом пацієнтів

Пн-Пт 9:00 – 18:00

Залиште свої контактні дані і наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом!